Despre noi

Incepand din anul 1999, societatea noastra a incercat sa ofere clientilor un anumit standard (zicem noi ridicat) in prestarea serviciilor de transport rutier de marfuri sau a serviciilor conexe transporturilor de marfuri.

Amintim aici de S.C. Mikerom S.R.L. comisionar in vama, care a functionat pe langa Biroul Vamal Cluj pana la momentul aderarii tarii noastre la Uniunea Europeana; in prezent societatea fiind agreata de INS (Institutul National de Statistica) pentru prestarea serviciilor legate de completarea si transmiterea declaratiilor statistice intrastate in calitate de ,,Parte Terta Declaranta”.

O alta ramura a activitatii noastre il constituie intermedierea transporturilor de marfuri, fiind licentiata de ARR( Autoritatea Rutiera Romana), aceasta activitate desfasurandu-se prin S.C. BD CoM S.R.L. In derularea acestei activitatii de transport rutier de marfuri si de intermediere, societatea noastra nu a avut si nu are nici un inident de transport sau de plata, fiind membru al Bursei de Transport Marfuri din anul 2002.

Avand in vedere experienta acumulata pe parcursul acestor ani in domeniul transporturilor rutiere de marfuri, venim in sprijinul Dvs (persoana fizica sau persoana juridica), a celor care aveti nevoie de o remorca / platforma auto pentru transportul bagajelor si a marfurilor, motocicletelor si a ATV-urilor, autovehiculelor si a utilajelor usoare.

La cererea Dvs. va putem oferi transportul sau tractarea cu mijloace proprii.

De asemenea aducem la comanda, orice tip de remorca / platforma la preturi atractive.