Servicii-inchiriere

Prin intermediul acestei aplicatii incercam sa venim in ajutorul clientilor (persoane fizice sau persoane juridice), care au nevoie de o remorca inchisa sau deschisa pentru a-si transporta bunurile sau marfurile.

Remorcile puse la dispozitia Dvs sunt destinate a fi tractate de autoturisme sau autoutilitare, ele fiind grupate sugestiv ( spunem noi), in patru clase, functie de masa totala maxim autorizata(MTMA)  acoperind  toata gama de greutati de la 750 kg pana la 3500 kg.

Totodata incercam sa acoperim o gama cat mai variata in functie de destinatia acestor remorci: prelate sau furgoane, transportul animalelor de companie (caini), transportul ATV sau motociclete, platforme pentru transportul autovehiculelor sau utilajelor usoare.

Bineinteles ca va vom consilia/sfatui  sa alegeti cea mai buna solutie (remorca), pentru a va transporta bunurile/marfurile; la solicitarea Dvs. va punem la dispozitie accesoriile pe care le considerati utile in transportul respectiv: chingi si sufe textile pentru ancorarea marfurilor, triunghi reflectorizant, lampa girofar gabarit depasit, indicator/ placa gabarit depasit(50x50 cm), rampe auto si antifurt remorca.